ma gurls

förra året. malin bojkottade dock de övriga bilderna och syns endast lite här på högra hörnet
hade en väldigt bra fredag igår. riktigt trevligt! minuset var dock att jag mådde lite latjolajban. så var hemma runt ett-tiden. idag blir det kalas för min syster, och sedan 20 års bravader. tror det kan bli en av dom bättre kvällarna! :-) och hoppas mina fina tjejer har en grym kväll ikväll dom med. kommer sakna dom ju. känns lite sådär att jag inte kan delta i deras bravader denna afton. men dom klarar sig nog.. faktiskt ;-) nu ska jag ta ett bad tror jag. låter ju skönt. puss

syster tretton barre

älskar dig skruttan! nu är det dags för frukost, men vi får se om Anna bojkottar den och sitter vid hennes nya dator istället.. haha.


torsdag

mycket händelserik torsdag. fick sluta 12.30, lycka! unnade mig då McDonalds. somsagt, matlyckan är nästan den bästa lyckan. två timmar senare satt jag och hade klickat hem en deadmau5 biljett. helt spontant, men ack så jävla fett! ja, och några timmar efter det slängde jag i mig tacos och sedan spenderade jag kvällen med min madde. riktigt bra dag! :-)

nu ska jag sova. måste vara pigg tills imorgon då jag ska upp tidigt och sjunga för min lilla bebis lillasyster. dock blir skrutten hela 13 år. tonåring.. hur skall detta sluta? ;-) nej, dags att lägga ifrån sig telebobbon nu.

godnatt

image descriptionimage description

 


kan va bland det bästa jag hört

oherrijisses jag tror jag avlider snart lyssna bara på hans röst, hans gitarr, hans allt, och åh nej snälla gud jag klarar inte av det här det är för bra

onsdag

ligger och chillas med mami. jättetrevligt, som vanligt! annars då? extremt lam och regnig dag. min middag livade dock upp allt. kött, pommes och en fet sallad till det. sann matlycka! just nu ligger vi och lyssar till matchen som pågår. hej å hå vad livat det kan va här på fredsgatan! here we go, sjätte perioden. iallafall.. just nu vill jag bara ha helg. och lov. helst ett varmt lov. i helgen ska jag först på begravning. jobbigt. sedan hoppas jag att madde kan liva upp mig, och få mig på bättre humör. på lördag är det lite 20års partaj som gäller. kommer nog bli fett. hoppas även på att få träffa fler av mina fina brudar i helgen. ska nog föreslå en mysfika på söndag. ja, det ska jag nog. nu ska jag snart sova, i hopp om att svenskan också blir inställd imorgon så vi får gå hem 12.30. puss

electronic dance music is taking over

jag har svikit mig själv. hur kunde jag inte vara där? fuck fuck fucking motherfucking fuck

jag ska bli någon annan

som sagt. det är måndag. kan man då va på något annat än trött-måndags-skit-humör? tror fan inte det. måndagen blev dock genast bättre efter en fika på c&l med två fina vänner. nu har jag precis bockat av ett personligt brev (ska användas inom jobb-sökandet) och har nu ett CV kvar. där jag får hitta på vad jag vill. (svenska-uppgift) ska typ säga att jag är 23 och skitsnygg. tuttar stora som bollar och ja gud vet vad. för det är väl så man får de flesta jobb/privilegium nu förtiden?
hejpa

cause two can keep a secret if one of them is dead


måndag


AMANDA T.H.

grattis stumpan! :-*


söndag

haft en väldigt bra helg, och idag är/har jag vart trött som ett as. så ska sova nu. gooooooodnatt


Texas Longhorn

DAGENS EXTREMT MÖRKA FACELOOK XD
haha skämt o sido. kom nyss hem från resturangen, Texas Longhorn, det var super gott! och nu är jag mer än super mätt. mäktigt! mysigt som tusan var det oxå. nu blir det lite fredagsmys. antingen familjen och TVn eller lite snacks och lite Pretty Little Liars. är så jävla spännande just nu. kan inte sluta kolla! så får nog bli ett eller två avsnitt av det, sen lär jag nog stupa i säng. helt slut efter veckan. och sen så tror jag min medicin gör mig lite trött oxå, känner mig ovanligt seg vissa dagar. men men! jag blir ju av med 90% av hostan iaf! måste vara pigg tills imorgon oxå. tror det kan bli riktigt bra! :-) får tagga upp med lite bra musik på tåget hem imorgon. och om inte annat skiner solen oxå. då kommer humöret vara på topp! nu är det dags att hämta lite fredagsgott. yeeeah buddy. TTYL P&K XD (så jävla uttråkad haha)

hahaha


onsdag

är sur för att jag tunnat ut och klippt av mitt hår och för att jag klipp lugg men glad för i princip allt annat. längtar tills i helgen. ska kalasa i massor! tack och hej.

måndag


de e sant

online gif maker
gjorde en liten gif. kom igen, lena. bästaste

all choked up

What am I supposed to do when the best part of me was always you
They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
Now I'm trynna make sense of what little remains

until' you kissed my lips and you saved me

piggnade på mig igår och stack över till emma. tur det! hade nämligen vart på lite halv täskigt humör innan, men blev genast på bättre humör när jag fick träffa alla bruttor. så i stort sätt så var min kväll mycket lyckad! :-) tack flickor och pojkar. just nu har vi lite gäster över, äter kladdkaka och matchen är i full gång, högljutt här på fredsgatan! måste dock slänga mig i duschen vilken minut som helst. middag hos baby klockan sex! ja, det var väl det jag har att bidra med denna söndag. hoppas eran helg vart lika bra som min! puss

the smell of wine and cheap perfume, for a smile they can share the night

tog inte alls så många bilder igår. så lånade två av madde, och nöjer mig så. hade en himla trevlig och bra kväll igår iallafall. vi var bjudna på middag hemma hos Emil, som bjöd på världens godaste fläskfilé gryta, med pasta. och egengjord vanilj pannacotta och kaffe på det. mums! vi hade det jätte mysigt och trevligt. :-) vid tio drog vi på fest. så himla lyckat! riktigt härligt folk! och vilken liten värld vi lever i säger jag bara! haha. ja iaf, dansade, sjöng och skrattade tills vår skjuts kom som skulle ta oss tillbaka till stan. idag har jag endast sovit länge, ätit McDonalds, och vart med mamma till ingvaldstorp och köpt blommor. vid sju ska jag äta middag med familjen, sedan ska jag nog ta mig hem till emma för lite tjejfest om jag piggnar till ordentligti! :-) mysigt!


nyköping 16 mars


utkast 17 mars


torsdag kväll

haft en hostig (bläää), men ganska bra dag. skola.. sola.. pizza och lite sånt skräp. gott dock! nu ska jag sova. imorgon är det fredag. fucking underbart


tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig.

^


SVT

efter allt för många timmars plugg (hälften på historia, fuck you google är allt jag har att säga. svikare), kan man inte sluta skratta. over and out för ikväll

jag älskar det här


1024


sakta men säkert

nu börjar det hända grejer. jag har fått en långvarig medicinkur och förmodligen ett par ruttna luftvägar som kommer krångla hela mitt liv. känns ändå bra att ha mer koll på vad det är och vad som gäller. förutom det så har jag precis dragit i mig en fet portion potatisgratäng och kött, och ska snart sätta mig i bilen och övningsköra lite.


du är inte så mycket bättre du heller, tjejen.

ibland bör folk tänka innan dom talar, eller rättare sagt, skriver för den delen oxå! osv osv. ja ni.. :-) var bara tvungen att få det sagt. :-) haha livet alltså..

HEJ ALLA. åkt på något, igen, som vanligt. så idag består dagen utav läkarbesök igen. och madde och rebecca. som vanligt det med. :-) vi är lediga imorgon. och hoppas på att få gå på onsdag, hoppas jag är piggare redan imorgon så jag kan få umgås med min saknade vän Ebba!
när jag besöker doktorn idag blir det väl det gamla vanliga, vilket än så länge inte gett några större resultat. har vart sjuk mer eller mindre konstant sedan oktober TVÅTUSENTIO. känns som att det är dags att få ett slut på det hela nu. så nu hoppas vi på att få hjälp utav en specialist. dock kan det betyda att jag kommer få besöka Eskilstuna någon gång varje vecka. men det får det vara värt. förövrigt så strular mobilen, otroligt irriterande, så om - till mina vänner och bekanta där ute - inte kan nå mig eller får mina sms - så skyller jag allt på telia.. nej, dags för lunch! ha en fortsatt trevlig måndag läsare!


11:44


söndag

snart kommer pappsen och tar med mig och syster ut på fika. ikväll ska jag och Madde äta hemma hos mig, sedan blir det myskväll med fina tjejer hemma hos våran Elin.


myser


vad hände?

hade en helt sjukt bra fredag igår! idag ska jag dö i soffan av min attack hosta och äta massa gott, inget annat. perfekt


fredag

har spenderat min fredag på tre olika platser - kholms alla vårdcentraler (bokstavligen alla) - tatuerings studion med sebastian - och nu befinner jag mig hos min pingla maddish. förutom alla vistelser på vårdcentralerna så har min fredag vart bra, och kan bara bli bättre. hoppas jag iaf! :-) puss & trevlig helg alla läsare

 


akuten

orkar inte, vill inte. fasiken.
(grattis sebastian på artonårs dagen. vi ses sen)


the bitch is going down


ajfan

igår när jag skulle dricka kaffe, glömde jag helt bort att det var skållhet, gjorde förbannat ont. trodde seriöst tungan skulle ramla av, och läppen likaså. vilket idag har gett dessa fräscha resultat..


de här vill jag kunna


nollåttafemtiotre


nu säger vi godnatt


#1 dj

video från i fredags från youtube. vill ha i fredags igeeeen

a feeling that I never, never, never, never had before

bilderna uppe. check! kom för lite mer än en timme sedan hem från en saftig djulörunda med emmis. har sedan dess endast druckit ett glas cola och käkat skagen mackor. ska nog träffa henne sen en stund oxå. med madde. sover hos den tösen ikväll. vi ska äta tacos, och grönsaker med dipp. och plugga. fotoredovisning imorgon. hejaheja! nej, nu ska jag ta tag i livet. tjingeling!

min helg lite huller om buller


I drew a line, I drew a line for you

oh what a thing to do

emmisen

haft en mysig innesittar kväll ikväll. badat länge, pysslat om mina trasiga fötter, ätit gott! och ja, bara försökt bli hel sedan gårdagen. (vill tbx dock) imorgon ska jag umgås/promenera med den fagra tösen på bilden. så fint så
- bilden är tagen av louise! :-)
puss & godnatt


what a night

haha ser ut som om jag har en stor hårtuss till hår. men i själva verket var det väldigt lockigt och syns inte allt för bra på bilderna, och så blir det ju platt på två sekunder om jag vistas utomhus. vilket jag även hade gjort här. (en liten bortförklaring bara sådär) kattis är snygg iaf.
oherrijistanes. vart skall man börja? hade den perfekta fredagen igår. så vill jag att alla mina fredagar ska se ut. typ. bara för att jag har tid nu så kan jag skriva ''lite'' om den. för dom som är intresserade. annars kan du/ni sluta läsa precis här. :-) började med en kort vistelse i skolan, checkade läget. sedan bar det av hem till mig för att hämta upp lite packning, pengar etc. var lite tidiga till centralen så vi satt och hade det gött i solen en stund. tåget rullade in vid 10.42 och jävlar, det var inte förens då jag förstod att vi var påväg. påriktigt. så blev helt pirrig i magen och ivrig. dunkade avicii från att tåget avgick tills att vi ankom till stockholm C. ville dansa på borden men fick hejda mig. haha. ;-) när vi väl var framme skulle vi krångla med våra väskor. (låsa in dom på centralen) nej, vi är inte alls tröga! :-) vi fick iallafall till det tillslut, bra gjort! sedan gick vi på stan, kollade runt & åt rätt så äcklig mat för alldeles för mycket pengar och lite sånt som man gör när man är i stockholm. eller ja, jag bor ju där på halvtid nästan. men igår var jag en turist. häh. sedan bar det av mot globen. vi krånglade oss igenom tunnelbanan, trodde vi skulle hamna fel, men nä-ä-ä, så rätt så! väl framme hade det blivit förendringar, stod att vi skulle in vid entré sex, men tydligen skulle vi som hade vip-levels till entré ett. så vi stod i fel kö. var inte många som snappade upp det, så vi hamnade först. tills dom började krångla igen. och sa att vi skulle tillbaka till sexan fast vi inte ens skulle det. tycker synd om dom som fick springa emellan sisådär 5-7 ggr. som tur gick jag och kattis aldrig tillbaka, så vi fick en bra plats långt fram i kön ändå. sedan när alla snappat upp det, blev det en helt sjukt lång kö. tog verkligen jätte länge innan alla var inne. tackar gud för att vi kom in efter en dryg kvart. stod dock i kö i ca två timmar. mindre skönt med tanke på all blåst. väl inne fick vi våra armband och hängde av oss jackorna. sedan var det bara att köra. förbandet kickade igång direkt. vi sprang mellan levelsplatformen och dansgolvet en del. vi bestämde oss rätt så fort för att det var på dansgolvet man ville stå när avicii började spela. och vilken tur att vi valde det. för platformen rasade ju. och det läskiga var att det var precis på den sida vi hade stått och allt. men det kom nästan inte ens som en chock. för när vi stod där, och bara var kanske.. hundra pers?.. och alla började fara och flänga till musiken.. så gungade hela grejen. skitläskigt! och då när det skulle drösa på kanske dubbelt, trippelt så mycket folk på platformen så förstår jag att det blev ostadigt. usch, att dom inte hade tänkt ett steg längre liksom? aja. glad att vi klarade oss undan iallafall, med typ nöd och näppe? men känner även för de drabbade. ja.. usch! fick ett tiotal sms utav folk som undrade om vi var OK. glad att jag kunde svara ja på den frågan. iallafall. vi fick oss en plats längst fram och körde gärnet till cazzete. och sedan var det dags för AVICII. kvällens höjdpunkt. kunde knappt tro det. där stod jag. framför mig stod. avicii. a fucking vicii liksom. klart det blev ett jävla drag! har inte haft så kul på länge. drog oss dock lite längre bak i folkmassan efter att han spelat en stund. blev så himla varmt. men inte blev det lamare för det! hade verkligen jättekul. skulle mer än gärna vart 18+ idag och gått då med. och nej, bara för att det var tretton plus igår så var det inte sämre. märke inte ens av det. var nog inte så många under femton. blir så himla irriterad på alla äldre som tror att det ens spelar någon roll, skrattretande och bara töntigt att påpeka det! :-) åldern är ju inget man kan styra över, och är för den delen bara en siffra oxå. :-) iallafall. vi dansade loss till dom bästa låtarna, skrek, sjöng, svettades och hade humöret på topp. man såg ju för täskig ut efteråt alltså. som en blöt katt typ. ahah. dräggäckel. efter blev det kaos när alla skulle ha sina jackor, men som tur är var madde och kattis snabba så vi kunde gå per omgående. skönt! på tunnelbanan var det mer kaos och jag blev intryckt, och klämd. fick panik och började nästan gråta. haha. chicken. men usch. den paniken. som tur är var folk väldigt trevliga när dom såg hur rädd jag såg ut och hjälpe mig att komma fram till mina vänner. tacksam för det. jag och kattis tog natt-tåget hem, dom andra tog ett tidigare. och vi hade världens snällaste konduktör. så vi fick en såndär liten ''hytt'' för oss själva. men säng och grejer. då packade vi upp och ställde till med en liten minifiesta på en timme och tre kvart. haha. kul hade vi! när vi kom hem drog vi vidare. kunde knappt gå, så jag led som tusan...så ja, mcdonalds och fotmassage var den perfekta medicinen sådär på slutet utav natt-timmarna. då somnade jag gott. hade jag nog gjort ändå dock. hähä. ;-) så liksom, om man säger allt som allt så hade jag den perfekta fredagen. och idag har jag ont överallt och mår som jag förtjänar. men jag skulle göra det tusen gånger om, om jag kunde.
-
nu blev det här verkligen jätte långt, haha, men det var ju typ vad min blogg behövde. så nu behöver jag inte skriva något på en månad. nice. bara visa bilder. lägger nog in en drös lite senare. nu ska jag gå och hämta min kycklingtallrik.
puss

feel like i've been waiting so long for tonight


inspiration

långt klipp, men väldigt värt att titta på.

hög på livet


† Linnéa Zweiniger - http://linneazweiniger.webblogg.se/
RSS 2.0