december 25

Nu får ni klara er utan mig ett tag,vilket jag tror att ni gör,eftersom att vi har ju förfasen inget bredband än hemma hos mor. så. det lär bli ett litet uppehåll. kan betyda allt från 3 dagar till 2 månader! och sen nu när 90% av kholms befolkning skaffat sig en iPhone blir man ju lite otaggad..! men men. somsagt. ni kan ju lämna lite telefon tips medans jag är borta! men nu bär det av hemmåt,
TJA


I write sins not tragedies





FÖRSTA JULAFTON AVKLARAD DÅRÅ. Och jag har fått min efterlängtade asafina röda klocka ifrån knokk! TACK SOM FAN. och peeeee-eeeeeeeeeeeeeeeee-eeeeeeeeeeeeengar. har dock inte bestämt mig vad dem ska bli lagda på än. och lite annat fint! imorgon far jag tillbax till kaytown. där mor m.fl inväntar oss med jul nummer två! riktigt nice. på kvällen ska jag och b-rudarna dra oss på festligheter. massa bilder från mina julaftornar får ni..någon annan gång!
he'påre!

en riktigt god jul


tack Å hej,fuck dig!





















något blev helt fuckt up med vissa bilder? (farsgubben är söt!)

Jag har aldrig i hela mitt liv vart så mätt som jag vart idag. OHHEREJÖSSÖS vad vi ätit. Annars så har vi bara låtit julstämningen och känslan omfamna oss. Nu är det jul! Kan ni tänka er? Det kan fan inte jag (exhalterad as hell)

I just had sex


thumbs up dude

ibland glider man fram på en räkmacka









Ja,då är det EN dag emellan mig och julafton. känner mig som ett litet barn. längtar och längtar och längtar. värst är nog natten mellan imorgon och den 24e. helt stört. iallafall har dagen gått ut på att baka och försök till att hitta en skaplig nyårs outfirre. vilket jag ej lyckats med än. köpte dock en svart och en puderrosa kjol och en lika rosa transperent-topp till (vad har hänt? har blivit mycket rosa nu för tiden..) så det kanske jag kan mixtra ihop på något sätt. annars är det bara att slänga sig ut på stan efter jul igen. då är det ju faktiskt mellandagsrea oxå! så då kan jag nog hitta något blilligt och fint skit! nog om det tjafset. imorgon ska vi gå på skansen och förmodligen gamla stan hela dan'. ska bli jäkligt mysigt! nu ska jag tagga till julmusik och sen får vi se vad stockholm har och bjussa på ikväll!
HÖRS DUDES

dan före dan före dopparedan
















(blogg.se gör inte kvallen rättvis. men det får ni leva med)

JULKÄNSLA - CHECK CHECK CHECK!

FOR YOU EBBISH




Hoppas dessa bilder gör din ensamhet lite roligare! ♥

BUBBLY

It starts in my soul,
And I lose all control.
When you kiss my nose,
The feeling shows.
'Cause you make me smile.
Baby just take your time now,
Holding me tight.

[godnatt peops!]

i'm a bad girl 'cause I don't even miss him


Jag hade modet! Tjoho

Ja,nu sitter jag alltså här med dryga 1½ decimeter kortare hår. och är skitnöjd! faktiskt. dock vet man ju aldrig hur det kommer kännas imorgon. hehe. dagen i övrig har bestått av skolavslutning och lite smått julhandlande. känner faktiskt en liten julkänsla komma krypandes! love it! men nu ska jag gå ut och kolla om det finns något gått i vardagsrummet,om så är fallet,blir jag nog kvar där. 

I'm a made mutha' fucka





Lite new in

Mega skönt och få sova ut i morse ska ni veta. efter det drog vi oss till nya bromma gallerian. Riktigt najsig galleria faktiskt! sen har jag bara softat hela dagen. så jag har inte riktigt så mycket och skriva om idag. kan ju för att göra något av detta inlägg tillägga att jag ska klippa mig imorgon! äntligen. ska klippa till min mittbena och toppa mig. riktigt sugen på och klippa av minst en decimeter. kommer ju dock säkerligen att ångra mig. så jag tror jag låter bli. men några cm kortare lär det bli. förövrig är det skolavslutningar som ska kollas på imorgon om jag inte fattat fel och även lite mer julklappar ska inhandlas!
fred ut

everybody's changing and I don't feel the same




Bilder från 2007. Ja så kan man ju oxå se ut...haha!



Ska man skratta eller gråta? 2008



*heeh* 2009





2010.

Ja,nu såhär innan nyår bjuder jag på en liten ''de senaste tre åren''. och ja. en jäkla förendring om du frågar mig. tror det syns oxå. eheh. det värsta måste ju vara år 2008. det året jag insåg vad (extremt mycket)smink var. och ja,det syns ju. HAHAH...

fätaste renoveringen

detta kommer gå åt helvete eftersom jag ska fixa till skiten själv. men men,thats life! :)

16:58 - nej. detta är verkligen inte min grej. blir bara sur hela tiden för att det inte blir som jag vill. så den får stanna såhär halvdan! nu vet ni.

and every breath we drew was hallelujah


en liten random bild med dålig kvalité såhär på söndagskvällen.

dagen i övrigt har bestått av sovande och bil-åkande i princip. är helt jävla slut idag. mer än så har jag inte och säga om dagen. dock är det väldigt skönt och komma bort nu ett tag. har planerat in skansen och gamla stan julmarknader,syskonens skolavslutningar,massa julgott,julklappsinhandlingar,hänga med nära och kära och fint folk,och JULAFTON såklart. ja,låter som om jag har fem asabra dagar framför mig helt enkelt.IAF.gårdagen där emot. steg upp med tuppen vid sju. satt och kollade barnpogram med brur en stund. sen vid åtta kom flytt-lastbilen och en massa folk. så då var det bara att köra igång! fick över allt mitt ganska snabbt. så kunde packa upp diverse saker. sen vid ett skulle jag ner till stan. steg utanför dörren och POFF,så var jag där. lite ovant än faktiskt. köpte mig iallafall en blus,för den som undrade! sen åkte jag hem för och inviga nya badkaret,awesume. sen vare partaj som gällde. asnajs. tack kära Dominika! men. shit. nu blev det här jäkligt långt. så nu går jag och kollar på ''crazy hearts'' med familjen istället.
tack för mig!


man must dance















4 utav gårdagens (snodda från jacobs facebook) respektive dagens G-bilder.


Grenade

Easy come easy go that's just how you live 
Oh take take take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss 
Had your eyes wide open
Why were they open? 

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash yes you did
To give me all your love is all I ever asked 
cause what you don't understand
Is I'd catch a grenade for ya 
Throw my hand on the blade for ya (yeah yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah yeah)
See I would go through all this pain 
Take a bullet straight through my brain 
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

Black, black, black and blue beat me till I'm numb 
Tell the devil I said hey when you get back to where you're from
Mad women bad women that's just what you are yeah 
You smile in my face then rip the brakes out my car

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash yes you did
To give me all your love 
Is all I ever asked cause what you don't understand 
Is I'd catch a grenade for ya 
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya 
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain yeah
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..

If my body was on fire 
Oh you would watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar 
Cause you never ever ever did baby..

But darlin' I'd still catch a grenade for ya 
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya 
You know I'd do anything for ya
Oh babe I would go through all this pain yeah
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..
No you won't do the same
you wouldn't do the same  Ooh
you'd never do the same
Noo no no no-oo.

and got drunk on the beatch














digitaltagna av moder

don't cry,say fuck you and smile







en dos av gårdagen. 

som förövrig endast bestod utav att chilla i badhusets bubbelpool och bastu och umgås med ett par fina fjantar. idag har jag avslutat höst terminen,lite innan alla andra får gå på lov. jävligt gött mos. sedan städade jag hos mommo och tjänade lite cash. inte helt fel det heller. sen hem. smälla i mig pizza. sedan packa klart rummet. och nu sitter jag här och väntar på att vi ska börja köra över grejerna till nya stället. som är för er som undrar,det gammla post-huset i stan. imorgon ska jag fixa iordning mitt nya rum. kulT! sen på kvällen ska vi party like animals. om ni har tur kanske jag knäpper en bild eller två. och så måste jag tillägga att jag dragit på mig någon jävla jätte-förkyling. SKÖN...T

.

when my world is falling apart
when there's no light to break up the dark
that's when I look at you

Even though you're gone,we're still a team.

Dagen har gått åt att faila hårt på en mattediagnos,jubla över att detta var den sista riktiga skoldagen utav denna termin,och fikat hemma hos elinG. där jag och mina ostbågar även kommer spendera natten inatt. mysish. nu har jag precis packat inför morgon dagens aktiviteter. bad och zumba. och nu ska jag återgå till packandet igen. dock ner-packandet utav mitt rum. om 2 dagar går det stora flyttlasset. crazy. nu blir jag stadsbo! men nu ska jag skruva upp till maxad volym på högtalarna och fortsätta packa.
take care fellas

you give me feelings that I adore











12.12.2010,13.12.2010

en dag reser vi runt jorden,frågan är bara när



Igår tog jag mig igenom skolan som en levande död. När jag kom hem hade jag laddat för never back down och choklad. hann inte långt innan jag somnade. detta var vi,halv fyra? vaknade sedan 04:06 mitt i natten. ''hoppla'' tänkte jag då. inte illa. sov sedan till klockan sju. (15timmars sömn,den ni!) men drog i sängen till kvart i åtta lite drygt. vid kvart över åtta anlände jag till skolan och körde lite HKtävling. sen var idrotten inställd,så då vare C&L som gällde. riktigt gött. sen bild och helvetesslöjdfan! vilket man inte ens kan räkna som en lektion. haha! dagen i övrigt har varit allmänt seg,men bra. imorgon har jag mattediagnos. önska mig lycka till. JAG BEHÖVER DET (extemt jävla mycket)

PA2,PARKINSON,PIRAYA


Kom för cirkus..trettio minuter(?) sedan hem från nattbion. som avslutades klockan kvart i fem ungefär. tog mig sedan följeslag med mackan hem. hur jäkla värd kväll som helst med ett stört-skönt gäng. kolla bara in våra snigga Matrix muggar som vi fick? jag menar hur awesome är inte det? mega ju. dock känner jag på mig att runt 10 kommer det börja bli kämpigt. varit uppe mer än en hel dag då. så. ja. det kanske inte lär bli så jävla party. men somsagt. har endast mig själv och skylla. nu ska jag snart slänga mig i duschen. sen dra på mig närmsta klädesplagg och sedan dö i soffan tills det är dags för skulan. fred ut

white light moment



softish. jahaja,tredje advent idag och allt. krampen i benen från i fredags märks fortfarande av. vilken jäkla dunder fredag det var. har en sådan tur så jag hamnat i världens skönaste klass! kärlek till er peops. nu drar jag mig mot IKEA och inhandlar some stuffs inför flytten. säkerligen något annat onödigt oxå. to be continued

music makes us lose control


when we drink we do it right,gettin' slizzard

Min mor kom hem med lite sötsaker idag. och igår. Hon är för bra hon. Så nu sitter jag och tuggar i mig det sista. Jädrans vad gött det är. Hade bara tänkt och kika in och säga att jag har haft en skitbra dag. blandade (och starka) känslor. men fan vad kul jag haft. skrattat så jag vet inte vad riktigt. och att denna helg är något att se fram emot oxå. blir att slå klackarna i taket rejält. (taggad b-rud) lite bilder kan ni nog förvänta er på söndag. men nu ska jag hoppa i duschen,sen sova. de é najs. TJARÅ

en bild säger mer än tusen ord


kärlek till dessa små gossar. ätit dryga 10 stycken av dem.

fighting for peace is like fucking for virginity

KAN DEE(tryck här)

Dessa tre har jag suttit och fingrat på ett bra tag. SÅ,Om någon liten filur (mor,far,övrig släkt) skulle känna sig manade att köpa någon utav dessa,helst alla tre,till mig,så säger jag då inte nej! bara så att ni vet liksom!


fuck våld


ännu en dag har bokstavligt talat bara susat förbi. holemokanony vad fort allt går. iallafall gick dagen ut på ''akta huvudet''. riktigt intressant om du frågar moi. same imorgon. awesome. sedan avklarade jag sista provet för terminen. kärlek till det! nu hoppas vi bara att resultatet blir något att gilla oxå. sedan satt jag och emmsan kvar i skolan i typ 1½ timme? soft som fean. (läs: dålig ursäkt,vi orkade bara inte röra på oss) och nu har jag varit hemma ett bra tag. och endast degat i sänga. mår inte helt hundra.så ska fortsätta med det hela kvällen faktiskt. en chokladkaka och VD. fint skit. och så fick jag hem min nyårsdress. den satt inte bra. tyvärr. så nu ska jag ta upp letandet igen. suck.

I'm not ready to make nice


Jag borde verkligen sätta igång nu. men. var fan finns orken? ingenstans. jag kommer snart gå in i väggen. helvetes plugg. skönt att det snart är slut! jäkligt skönt. dagen har iallafall pratats och degats bort på biblan. imorgon är det dags för ''akta huvudet''. men nu ska jag låta musiken flöda och banka in en jävla massa NOskit i skallen.
tack för mig

organisk kemi








Roligare än att plugga iallafall...=) b.l.ä

den spelande verkligheten


for nyår

6 december


Dagens BIG THING: MIN MAMMA,Tove andersson,som är det mest absoluta häslofreak jag känner. Kommer hem med kladdkaka. Det första som dök upp i mitt huvud var ''vem har dött'',''är hon gravid'',''har vi vunnit en miljard''. men icke sa nicke. inget. wow!
dagen i övrigt känns inte ens nödvändig och ta upp. men kan ju skryta lite om att imorgon är sista s.k riktiga skoldagen denna vecka. sen har vi ''akta huvudet'' - vilket innebär att alla lektioner (för oss - 9b1-2) är inställda. och på fredag slutar vi efter lucia. vid tolv.
satan i gatan vad tok mega najs!

EFTERLYST




Har du stött på denna mystiske man? ring då 08-7545-09-45


jag var full för kärlekens skull


Idag har jag lyckats med att: Stresstöja,som fean,vilket resulterat i ett sprucket öra. Ja,låter lika sjuk som det är. Fått med mig fel bok. Prov imorgon. yey. Skrapat upp ena tån. och slutligen. Bitit sönder mina nya hörlurar. Är jag förvånad? Nej. Jag är ju Linnéa Zweiniger.
Godnatt

jag kanske borde vara lycklig nu



festligheter. tack och bock

we can dance until we die






nattliv på bild. har röjt stockholm nu. ätit den största pizzan jag någonsin ätit. fått reda på att älskade jay kom till final. (läs:inte insatt i grejen) dvs. ingen olle. HAH. ätit min första chokoladtomte. och en jävla massa annat.(äter..äter...äter) letat julklappar. klurat på en önskelista. kikat mobiltelefoner. umgåts med sköna sthlmare. och nu landat i sängen och ska snart slå igång VD. men först ska jag invänta ett samtal från grapparna grus. och tills dess får spottan underhålla mina öron. och låta mina ögonen vila på datorskärmen. imorgon ska jag få lite försmak på julen. vankas julmat,julklappar och en massa annat fint skit.
tack för mig


neverland


fjärde februari. fy sjutton vad nääääjs

nu kan du få mig så lätt

10 FEB. somsagt. så jäkla glad

ida för lucia

<3
this is min fina. kära. älskade. Ida. och imorgon. fredag den tredje. ska ni ta erat pick och pack och ta er till gruvan och slänga en röst på Idapida. vill ni ha en andledning? jag har tusen. hon kan sjunga. hon är snygg som fan. hon är underbar i sättet. hon har en sådan humor som man bara kan drömma om. dvs. man har aldrig tråkigt med denna tjej. och jag och hon i en kombination. kan spåra hur mycket som helst. men vad gör det om hundra år? inte så värst mycket. hon har snigg stil. hon är pro på piano,gitarr,matte och allt vad man kan tänka sig. ja,endast utav denna lilla beskrivning,som jag igentligen skulle kunna göra hundra A4:an långa,bör ni förstå att denna b-rud är grym. på massor av sätt. och hon ska veta. att jag alltid kommer stötta henne. i ur och skur. och att jag litar på henne. och tycker om henne helt stört mycket

But I don't wanna seem so weak





soprovet klart. no-matte-franska kvar. bara och tagga då. dock gör det mig inte så mycket. just nu. för jag är så jävla glad. så jäkla glad

a little too not over you






ack,sicka minnen som dök upp nu

† Linnéa Zweiniger - http://linneazweiniger.webblogg.se/
RSS 2.0